Στοματορινική Μάσκα Cpap Resmed AirFit F20 for Him Large

175.00
63415
1279
Διαθέσιμο
+

Στοματορινική Mάσκα Cpap Resmed AirFit F20

Η στοματορινική μάσκα AirFit F20 είναι μία συμπαγής στοματορινική μάσκα που προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή. Είναι κατάλληλη για άτομα που αναπνέουν από το στόμα τους. Προσφέρει άνεση και ελευθερία, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και τον προσεγμένο σχεδιασμό της. Το 86% των ασθενών προτιμά την AirFit F20 από τη τρέχουσα κυρίαρχη στοματορινική μάσκα της αγοράς.

Χαρακτηριστικά

  • Εξαιρετική προσαρμογή: σε μία διεθνή μελέτη, η AirFit F20 ταίριαξε στο 96.5% των ασθενών που έλαβαν μέρος. Χάρη στο καινοτόμο μαξιλάρι σιλικόνης, η AirFit F20 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία σταθερή κάλυψη για όλα τα σχήματα και μεγέθη προσώπου.
  • Άνετη: το προηγμένο στρώμα σιλικόνης InfinitySeal™ προσαρμόζεται στις κινήσεις σας για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Εύκολη στη χρήση: ο βραχίονας γρήγορης αποδέσμευσης και τα μαγνητικά κλιπ απλοποιούν τη χρήση και το καθαρισμό της μάσκας στο μέγιστο.
  • Ελευθερία στην όραση: ο σχεδιασμός του πλαισίου που βρίσκεται κάτω από τη μάτια παρέχει σταθερότητα, ελάχιστη επαφή με το πρόσωπο και απεριόριστη όραση, ώστε να μπορείτε να δείτε και να κάνετε περισσότερα και να αισθανθείτε υπέροχα.
  • Επιπλέον κίνηση: ένας μικρός εύκαμπτος σωλήνας διασυνδέει την γωνία με τον σωλήνα του μηχανήματος, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε ευκολότερα χωρίς να συναντήσετε ολίσθηση σωλήνα ή διαρροή.
  • Μαλακή: το εύκαμπτο πλαίσιο είναι επενδυμένο με βελούδινο ύφασμα, έτσι είναι μαλακό στο δέρμα σας και παραμένει άνετο όλη τη νύχτα.
  • Καινοτομική: πρωτοποριακές τεχνολογίες, εκτεταμένες δοκιμές χρηστών, προσεγμένη σχεδίαση.
  • Αποτελεσματική θεραπεία: Παρέχει εξαιρετική απόδοση με θεραπείες υψηλής πίεσης bilevel και NIV, καθώς και με την τυπική cpap.

Διατίθεται σε 2 χρώματα (Μπλε For Him, Ροζ For Her) και 3 μεγέθη (Small, Medium, Large).

Μέγεθος

Small

Medium Large

AirFit F20 For Him

74-86mm

86-98mm 98-110mm

AirFit F20 For Her

74-86mm

86-98mm

Μπορείτε να μετρήσετε την απόσταση από τη γέφυρα της μύτης σας (ανάμεσα στα μάτια σας) μέχρι το "βαθούλωμα" ανάμεσα στο κάτω χείλος και το πηγούνι σας, με ένα χάρακα για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος της μάσκας.

Τελευταίο Τεμάχιο